Keukens

 • Keuken, maatwerk

  Keuken

 • Keuken, maatwerk

  Keuken

Handgemaakte keukens

Zodat niets onmogelijk is!

Diverse stijlen keukens, zoals nostalgische keukens of landelijke keukens, komen het beste tot hun recht als ze met de hand gemaakt worden. Bij de keuze voor een handgemaakte keuken kunnen zelfs de “onmogelijkheden” mogelijk worden. Er zijn nu eenmaal bewerkingen die machinaal niet kunnen worden gedaan, maar wél met de hand.

 

Moderne keukens

Strak, kleur en karakter!

De moderne keuken wordt gekenmerkt door z’n strakke karakter gemixt met ronde en speelse vormen. Ware eyecatchers in de keuken zijn de kookeilanden, uitgerust met een stijlvol fornuis, praktische kranen en design afzuigkappen. Moderne vormgeving  en oude doorleefde materialen gaan samen heel goed door één deur.

 

Landelijke keukens

Genieten van de nostalgie!

Bij landelijk wonen hoort een landelijke keuken. Een keuken die de sfeer ademt van Bourgondië of de Provence. Een ideale mix van nostalgie en modern.

Nostalgie door de herinnering aan vroeger, idyllisch, maar zonder het moderne van deze tijd uit het oog te verliezen. Doordat wij alle denkbare materialen gebruiken is werkelijk niets onmogelijk. Al uw creatieve wensen en gedachten kunnen we met elkaar tot een schitterend geheel brengen.

Een ruime, gezellige, comfortabele keuken met  een grote tafel en een hoekbank? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben uw gemak en ontspanning op het oog en maken er een prachtig totaalplaatje van.

 • Over Ons

  SW interieur is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van alle meubilair op maat: keukens, badkamers, slaapkamers, dressings, burelen, ingemaakte kasten, …
 • Contact

  SW Interieur
  Brandstraat 6
  9870 Machelen – Zulte
  Tel: 09 386 67 10
  Email: info@swinterieur.be

  Openingsuren toonzaal: Van maandag tot zaterdag op afspraak