Interieur

Kasten en Deuren

Kasten en Deuren

Bureel inrichting

Bureel inrichting

Gyproc

Gyproc

Haardwanden

Haardwanden

Kasten en Deuren

Bent u op zoek naar ingemaakte kasten op maat of andere maatmeubels? Dan bent u bij SW Interieur aan het juiste adres!

Uitvoering, materialen, afwerking, kastindeling … u bepaalt helemaal zelf hoe u uw eigen inbouwkast en/of deuren wenst.
SW Interieur zorgt voor de perfecte installatie en afwerking!

Uitvoeringen ingemaakte kasten op maat

By SW Interieur zijn er vele uitvoeringen mogelijk voor uw ingemaakte kast op maat. Enkele voorbeelden:

 • ingemaakte kast met een moderne look
 • ingemaakte kast met een landelijke uitstraling
 • ingemaakte kast met spiegels
 • etc.

SW Interieur heeft ook een erg ruime keuze aan mogelijk te gebruiken materialen. Denk bijvoorbeeld aan melamine, formica, massief, MDF, …

Bovendien zijn alle soorten afwerkingen mogelijk, zoals gelakt, folie overtrokken, geschilderd, gebeitst, met moluren, groeven, etc.
Tot slot is ook de indeling van uw kast natuurlijk volledig naar eigen wens in te richten.
Kortom: SW Interieur kan u ingemaakte kasten bezorgen in om het even welke uitvoering, met diverse materialen en met alle mogelijke afwerkingen! Alles helemaal op maat van uw specifieke wensen!

Uitvoering deuren

Schuifdeuren, draai deuren, blokdeuren, zowel modern als klassiek uitvoering. Een erg ruime keuze met verschillende afwerkingen mogelijkheden.

Werkwijze

basis van een persoonlijk gesprek en een bezoek ter plaatse, kan SW Interieur u een interessant voorstel doen voor het maken en plaatsen van een ingemaakte kast volledig op maat.

Na uw akkoord is de doorlooptijd van een project natuurlijk afhankelijk van de locatie en de grootte van de kast, maar meestal kan een afgewerkte plaatsing in maximaal 2 dagen afgerond worden.

Waarom SW Interieur?

SW Interieur staat garant voor vakkundig en zorgvuldig afgewerkte ingemaakte kasten. Wij maken er bovendien ook ons handelsmerk van om bij u ter plaatse erg proper en netjes te werk te gaan. Zo beperken wij tijdens het leveren en plaatsen de overlast tot een absoluut minimum.

Er steeds voor zorgen dat alle wensen van de klant worden vervuld, daar gaat SW Interieur voor! Wij vinden het uitermate belangrijk dat alle afspraken steeds tot in de puntjes worden nagekomen, voor het ganse project, van begin tot einde. Hierbij staan wij open voor al uw vragen; niets is teveel voor ons. Bereidwillig en steeds tot uw dienst!

Klik HIER indien U geïnteresseerd bent en meer informatie wenst over ingemaakte kasten.


Bureel inrichting

Zowel laminaat, massief hout, fineer, natuursteen of hoogwaardig lakwerk kunnen in het bureel vakkundig verwerkt worden. De toepassing van inox en glas geven aan uw kantoor een eigentijdse look.
Neem vrijblijvend met ons contact op voor meer informatie


Gyproc

Gaat u renoveren of verbouwen? Dan zijn gyprocwerken of gyproc plaatsen een goed idee!

Waarom?

Gyproc profielen plaatsen gaat snel vooruit en is eenvoudig uit te voeren. Bovendien is het afwerken van de gyproc nadien een fluitje van een cent.

De mogelijkheden van gyproc plaatsen:

Gyproc heeft een veelvoud aan toepassingen. Gipsplaten zijn uiternate geschikt voor het verbouwen of renoveren van:

 • Plafonds
 • Wanden
 • Trappen
 • Decoratieve sierelementen zoals rechthoeken, bogen …

De voordelen van gyproc werken

Met gips renoveren of verbouwen biedt zeer veel voordelen.

  • Flexibel
   Gyproc is een zeer flexibel materiaal. Heeft u een bijkomende ruimte of slaapkmaner nodig? Dan is gyproc de perfecte oplossing. Het leent zich voor alle vormen en ruimtes, waardoor het overal toepasbaar is. Bovendien kan gyproc plaatsen zeer snel en zonder al te veel troep, stof of lawaai te maken. En dit allemaal met een vlotte inwerking van leidingen, electriciteitskabels en domotica in de binnenwanden.
  • Van nature brandwerend
   Gyproc is gemaakt van het basismateriaal gips. Van nature heeft gips een warmteabsorberende eigenschap. Hierdoor heeft gyproc een vuurvertragende en vochtwerende samenstelling die een grotere veiligheid waarborgt tegen brandgevaar.
  • Prijsvriendelijk
   Gyproc plaatsen biedt qua prijs ook wel wat mogelijkheden. Door het lichte gewicht van gyproc kunt u besparen op draagstructuur, de fundering en de vloeren, van de woning. De gyproc prijs is dan ook vriendelijk voor uw budget.

Gyproc plaatsen = thermische- en geluidsisolatie

Het isoleren van muren is een verstandige investering. Gyproc plaatsen is een investering in thermische isolatie. Gemetste muren hebben immers door het gebruik van mortel en pleister vaak drie jaar nodig om volledig te drogen. Bovendien draagt het bij tot een aangenaam en gezond leefklimaat, want gyproc zorgt niet enkel voor thermische isolatie maar ook voor akoestische isolatie.

Neem vrijblijvend met ons contact op voor meer informatie


Haardwanden

Er bestaat niets gezelliger dan ‘s avonds thuis te komen en vanuit de luie stoel de gashaard te ontsteken. Eén druk op de knop en u kan heerlijk genieten van de straling en het gemak van een gashaard.

SW Interieur biedt een uitgebreide collectie van prachtige open en gesloten gashaarden met een niet te evenaren vlammenbeeld van de merken Kal-Fire, IGas en Zenfires. Zowel aansluiting op een schoorsteenkanaal als muurdoorvoer zijn mogelijk. Door deze laatste uitgekiende techniek is een schoorsteen niet langer nodig.

Neem vrijblijvend met ons contact op voor meer informatie

 • Over Ons

  SW interieur is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van alle meubilair op maat: keukens, badkamers, slaapkamers, dressings, burelen, ingemaakte kasten, …
 • Contact

  SW Interieur
  Brandstraat 6
  9870 Machelen – Zulte
  Tel: 09 386 67 10
  Email: info@swinterieur.be

  Openingsuren toonzaal: Van maandag tot zaterdag op afspraak